vähän meistä

Harri Salmi Oy

Harri Salmi Oy on nykyaikainen autokorjaamo Hyvinkäällä. Meiltä saat monipuoliset autohuollon palvelut ja korjaukset mutkattomasti ja vankalla ammattitaidolla toteutettuina, teemme autojen huollot ja korjaukset ammattitaidolla ja aina antamiemme kustannusarvioiden puitteissa. Huollot ja korjaukset tehdään aina valmistajan ja maahantuojan huolto-ohjelman mukaisesti käyttäen laadukkaita ja alkuperäistä vastaavia huolto- ja varaosia. Näin toimien auton valmistajan antama takuu säilyy myös huollon jälkeen.

Käytössämme on  laadukkaat ja nykyaikaiset elektronisten järjestelmien testauslaitteet. Palveluihimme kuuluvat mm. katsastuskorjaukset, ajoneuvojen määräaikaishuollot sekä järjestelmätestaukset ja vianhaku,  ilmastointien huollot ja korjaukset – aina pienistä arkisista vioista laajempiin vikoihin asti. Lisäksi toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Henkilöautojen lisäksi huollamme myös isoja pakettiautoja sekä kevyitä kuorma-autoja.

Henkilökuntaamme kuuluu 3 perusteellisesti koulutettua mekaanikkoa sekä työnjohtaja.

Yhtiömme on aloittanut nykymuotoisen toimintansa vuonna 2001, tosin autokorjaamotoiminta on lähtenyt käyntiin jo huomattavasti aiemmin, ammattimaisesti sitä on harjoitettu yli 40 vuotta. Yhtiön kasvukäyrä on viimevuosien aikana ollut jyrkästi ylöspäin, kiitos monisukupolvisen yrittäjäkunnan, osaavan henkilökunnan sekä uskollisen kanta-asiakaskunnan.

osoite

Autokorjaamo Harri salmi Oy

Kehäkuja 16, 05460 Hyvinkää

puhelin ja sähköposti

puh. 0400 011 395
harri.salmi@harrinkorjaamo.fi

palvelemme

ma-pe klo 8.00-11.30 ja 12.30-17.00

Yritysasiakkaille huolto ja korjauspalvelut myös viikonloppuisin, sopimuksen mukaan.