Autokorjaamo Harri Salmi Oy:n 

monipuoliset 

korjauspalvelut

Hyvinkäällä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Harri Salmi Oy on monipuolinen autokorjaamo Hyvinkäällä. Meiltä saat monipuoliset autohuollon palvelut ja korjaukset mutkattomasti ja vankalla ammattitaidolla toteutettuina. Kaipaako autosi kunnostusta? Pitäisikö yrityksesi autot saada käyttökuntoon ennen ensi viikkoa? Harri Salmi Oy hoitaa monipuoliset auton huollot sekä korjaukset nopeasti ja joustavasti. Toteutamme työt ja huollot ajoneuvosi merkistä tai iästä riippumatta sekä takuusta tinkimättä. Kattavat autohuollot tehdään aina valmistajan ja maahantuojan huolto-ohjelman mukaisesti käyttäen laadukkaita ja alkuperäistä vastaavia huolto- ja varaosia. Näin toimien auton valmistajan antama takuu säilyy myös autohuollon jälkeen.


Palveluihimme kuuluvat muun muassa autojen korjaukset, huollot, katsastuskorjaukset, määräaikaishuollot sekä järjestelmätestaukset. Huollamme ja korjaamme ajoneuvosi aina pienistä arkisista vioista laajempiin vikoihin asti sekä suoritamme ilmastointien huollot ja korjaukset ammattitaidolla. Sopimuksen mukaan asiakkaita palvellaan myös iltaisin tai viikonloppuisin – kokenut henkilökuntamme huolehtii, että autosi on kunnossa juuri silloin, kun sitä tarvitset.

Harrin korjaamo palvelee vuosikymmenien kokemuksella

Harri Salmi Oy palvelee yksityis- ja yritysasiakkaitaan vuosikymmenien ammattitaidolla ja aina kustannusarvioissa pysyen. Käytössämme ovat laadukkaat ja nykyaikaiset elektronisten järjestelmien testauslaitteet. Korjaamomme nykyaikaisilla ja monipuolisilla laitteilla korjaamme niin uudet kuin vanhatkin autot. Lisäksi toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, jolloin asiointi meidän kanssa on helppoa.

Palvelemme korjaamollamme Hyvinkäällä osoitteessa Kehäkuja 16 arkisin ma - pe klo 8.00 - 17.00. Tarvittaessa olemme avoinna myös viikonloppuisin.

Me olemme luotettava autokorjaamo. Olemme olleet alalla jo vuodesta 2001. Meiltä saat takuuvarmasti laadukkaat tuotteet ja hyvän palvelun. Me osaamme pysyä niin kustannusarvioissa kuin aikatauluissakin.

Kaipaako autosi kunnostusta?

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Soita meille 040 001 1395 ja kysy lisää!

Yhteydenotto